Lovely Byron... <3

Hej Sverige!!
Sa har 3 manader passerat. jag, Jessica och lisa har rest hela vagen fran Sydney upp till Whit Sundays.
Och tillbaka till Byron for 4e gangen. Denna gang blev det att stanna har i Byron Bay till min resa tar slut.
Och allt blir ju aldrig som man forst planerar, som man sager.
Men jag antar att det ar det som ar en del av den har resan, for om man vet hur allting ska ga sa vet man ju allt. Och det ar inte lika spannande. Men att pengarna skulle ta slut, och att jag inte skulle hitta nagot jobb trots att jag sokte igenom hela staden flera ganger om, var ju inte roligt. Sa det slutade med att jag fick tanka om.

Men, jag har ju gjort allting jag ville gora och ville se, faktiskt mycket mer an sa. Och jag har varit pa de stallen jag sa att vi skulle aka till (forutom att vi inte klarade av att aka langre upp an Whit Sundays pga fuktigheten i luften. Kroppen vagrade ge med sig, och gillade verkligen inte klimatet dar uppe...)
Sa igar bokade jag om min resa till en och en halv manad tidigare. Den 8e mars flyger jag hem igen.
Men 4 manader ar faktiskt lagom tror jag. I alla fall for en jalva bra semester, kan ju inte pasta att jag har levt upp till mitt resebolag, "Work And Travel" :)
Det har verkligen varit underbart, det behovde jag, aka ivag fran det monotona Sverige och samma gamla stad, till nagot nytt. Nu har jag skaffat fler erfarenheter och lart kanna mig sjalv mer.

Lite sorgligt, eller valdigt sorgligt ar det i oforsig eftersom jag hade sett framfor mig en massa jobb och en massa pengar och kanske lite mer resande. Och att jag skulle overleva till slutet av april, eller annu langre.. som de flesta gor, stannar langre an vad som ar planerat. Men for mig blir det tvart om. Alla har nog inte fodda med den turen. Hahaha
Men jag ar nojd, langtar just nu efter att fa komma hem till min alskling, som jag for ovrigt saknar som bara den, jag langtar efter att fa se dig igen och hitta pa roliga saker med dig igen!! och till att fa fortsatta dar jag slutade 3 dagar innan min resa hit. McDonalds.. kara gamla Donken.. kklart jag saknar allt folk och mitt jobb <3
Och sa langtar jag efter att fa borja universitetet i host :)
Det ska bli laskigt dock att komma hem, de flesta som kommer hem efter en lang tid med aventyr, nya kompisar, nya miljoer, sager att det enda som har forandrats ar en sjalv.

vi far se.
nu ska jag ga och leta efter lite presenter till mamma, pappa, brorsan, farmor&farfar mm.
Adiosss!

RSS 2.0