dreaming dreams, she never dies..

Målar lite stärkande manikyr på naglarna, och bloggar här nu medans det torkar :)
Egentligen ska jag inte ha långa naglar och nagellack på jobbet, men genomskinligt går alltid hem. Utan negellack går mina naglar sönder verkligen! Ja fy va hemskt,. När naglarna liksom delar dig i 2, och man kan inte sluta störa sig på det. Med mitt superstarka nagellack blir naglarna starkare och mer hållbara, brukar lägga på lite vit eller ljusrosa färg med så blir det finast :)
Ska iväg och hyra film snart, är så sjukt sugen på något sött också!
Eller så blir det någon god mat till kvällen istället. Får se :)
Har värsta tränignsverken i axlarna efter att ha kört som en idiot på en typ "rodd"grej på gymet, inte rodd maskin utan en för armarna man bara vevar och vevar fram eller baklänges. Verkligen effektivt!

puss!

Bohemian luxury

Min favvobloggare, Angelica Blick, http://nyheter24.se/modette/angelicablick ,
har blivit modell för ett smyckesmärke som heter Bohemian Luxury. Inte nog med att jag inspireras så fruktansvärt mycket av Angelica, smyckena är som gjorda för att suktas av mig. Jag kom just på att jag köpt ett halsband som är ungefär samma modell som detta halsband, o det är sååååå underbart vackert!
Check it out!



Halsband med matchande örhängen.
Mitt halsband är dock i silver. Men det är lika sjukt snyggt!
Woila!

Snowman

Efter ca 4 timmars sömn efter en alldeles för galen natt på jobbet, sitter jag insnöad och rastlös och ser ut genom fönstret. Det stormar och snöar för fullt, det verkar aldrig ta slut. Imorse när jag skulle ta bilen hem fick jag köra jättesakta hela vägen så det som normalt brukar ta 15-20 minuter tog 45-50 minuter! Jag såg nästan ingenting bland alla snöflingor som kom mot rutan, och jag var jätterädd att jag skulle sladda och köra av vägen. 70 km/h på E4an är nog rekordsakta! :D
Jag har hittat lite godbitar på nätet, bl.a. på h&m och bubbleroom.se.
Läckert! :)







All those fine memories... you blew them away with the wind. Now you left me here. Good bye.

Ledsen ledsen jävla skit fan fan fan fan fan fan jag orkar inte det här ledsen ledsen ledsen va fan ska jag göra utan dig??? Säg mig vad jag ska göra utan dig?? Du har tagit mitt hjärta. Och jag har ditt. Lämna mig inte! :(
Jag har panik.
Vad ska jag ta mig till.
Ensam.
Utan dig.
Min älskling.
Min trygghet.
Mitt allt.
Jag ångrar att jag sa att jag inte orkar vänta en enda dag till,
jag kan vänta så länge du vill att jag ska vänta!
Bara du kommer tillbaka och säger att du älskar mig.
En gång till.
Vad ska jag göra utan dig?
Säg mig!





Jag älskar dig..      



Guess what, I'm not a robot

Jag såg lite på bartenderskolan idag, och såg min nya idol- Vanita. Henne såg jag även i Lyxfällan,
där både hon och jag fick ett straff och en massa skäll. Jag, liksom hon, är shopaholics och det programmet tog hårt på mig. :(
Anyways, det finns verkligen folk av alla slag i Bartenderskolan, men den jag känner igen mig mest i är just Vanita. Hon är helskön och härlig tjej, lite blond kanske med IQ badboll, som jag för det mesta, men det är bara roligt. :) Jag försöker vara smart i alla fall, och försöker alltid ha rätt. Även fast i 9 fall av 10 har jag alltid fel med saker.
Det märks att hon inte spelar "dum" och blåst, hon är verkligen sådan som person. Det är charmen. Jag känner verkligen igen mig i henne och det är underhållande och se!
Här är hon, min nya idol.
Vanita i Lyxfällan. Aj aj aj.. :(
Vanita i Bartenderskolan. 

"say mama!" "ma.." "Nonononono say MAMA!"

Julstämning!
Julen är nog den mysigaste perioden på hela året. Absolut mysigast,speciellt om det är snö ute omkring den tiden.
Jag älskar att gå på stan och köpa julklappar och se på alla julbelysningar och vackra dekorationer, och all julmusik var man än går :)
Fick den känslan helt plötsligt idag, när jag vaknade och kunde inte somna om. Halv 7. Det är sjukt, varje dag.
Satte på datorn och såg att min bror laddat ner lite julfilmer. Var så tvungen att se lite :) Polarexpressen och kalle ankas jul :) hihi!
Åh så kollade jag ut genom fönstret när det börjat ljusna ute, och kände hur värmen spred sig i hela kroppen och jag kände julen är nära. En månad <3
ÄR det inte underbart??

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag <3

http://www.youtube.com/watch?v=65SAJTOkvNI

Who knows

5 minuter senare och Emelie har ändrat sig angående hårfärg..
Jag skulle känna mig mer bekväm i en varm brun färg till vintern. Det känns som att Mileys hårfärg är mer sommrig på något sätt. Don't you think? Vad sägs om denna hårfärg, som den kända bloggerskan Angelica Blick har?

Vad sägs? Varm chockladig brun färg till vintern.
Känns som ett säkrare val då det gäller hår.


I don't wanna dream

Jag är avundsjuk på Miley Cyrus hår! Så underbart snyggt och finaste färgen..
Jag har försökt nu att färga slingor så det blev ungefär som Miley, men jag får nog ta till frisören för ett perfekt resultat. Men det blir efter lön! :)

Vill ha den här färgen:



Jag nu:

Jag är på god väg!

The big big bang, the reason I'm alive

Some people like to talk, but I'm in to diong.
I bet that we could light up the sky!





hade en underbart rolig kväll igår med min Tuss! <3


playing my song

Fick ryck idag och ville färga håret. Så det blev självklart ljusare, jag kunde ju inte ha mörkare hår nu när man är så blek o tråkig i ansiktet. Så jag bestämde mig för att färga lite slingor, lite mer liv i håret.
Här var min inspiration:


och så här blev det:


What a night..

Herregud så mycket folk det var inatt på jobbet! I dont get it liksom!
Det var ju en helt vanlig lördag! Men vi hade kul, trots att jag trodde att vi aldrig skulle bli klara. Jag har nu insett att jag verkligen är döv. Det var inte bara på grund av den höga musiken i köket, jag hörde inte vad folk sa utan musik heller. :) Stolt?
Sen sov jag 4 och en halv timma, och vaknade till en film. Var tvungen att se en film som man slipper tänka till, då fick det bli "Sommaren med Göran" :) Pinsamt rolig.
Nu ska jag gå en låååång promenad i solen, och se var dagen tar mig någonstans!
Bye for now.


True love don't ever fade away. True love will always find it's way. Into two peoples hearts.

Ännu mer nostalgi. För att jag är så knäpp för 2 år sedan.

April 2008:
Dagens bästa:
Solen! gud va härligt att solen skiner & värmen har nått till vår vackra stad! =)
Dagens sämsta: svenska B-lektionen. elak lärare som hatar några av mina älskade kompisar. Död åt den! och desutom, vad gjorde vi på lektionen? INGET? Hata svenska!!
Dagens måste-ha-begär: en galet god glass på McDonalds & en jävla god chokladmilkshake!
Dagens Kläder: gul & största tshirten från Monki, med den söta Monki-figuren på. svarta tights =)
Dagens mat: frukost: 2 mackor, vindruvor & te. lunch: skummaste changhai-grytan med bulgur. middag: 3 små äckliga falukorvbitar & makaroner & tomat.
Dagens glad: sitta ute i solen & plugga =)
Dagens citat:
"Mjölk-skak!"
"Vi är bäst på vitsar som alltid tolkas fel! Du börjar & jag avslutar liksom."
"Bulleri bulleri cock (skulle stå bock). hur många horn står det opp?"
"Tax!"     "Tax? Finns det inte nån hund som heter Tax?"
"Kaffen rör på sig!."   "Kaffenalle?"



Oktober 2010:
Dagens bästa: Träningen! Sprang 2.5 km på rullbandet, och körde lite styrka efter det.
Dagens sämsta: Försökte ladda ner o öppna mitt CV som min jobbcoach har gjort om och skickat,men det enda jag såg var massa konstiga tecken och siffror. BUHU!!
Dagens måste-ha begär: Foundation, och PLUS i kanten för att jag fick en brand new neseccär på köpet med kajal, secound skin foundation, blodrött nagellack och ett vibrant curve läppglans! Tack så mycket max Factor :)
Dagens mat: frukost: 2 mackor med ost o salami, en skål vanlijyoghurt med müsli, lunch: 2 knäckemackor i kiosken på badhuset och en flaska vatten. Middag: kycklinggrillspett med ris & bearnaisesås! Efterrätt massa godis.
Dagens kläder: Tightsoch en stickad tröja för att jag fryser.
Dagens glada: Min nya neseccär! med massa smink! <3
Dagens citat: Natalie: "Jag blir så trött på er 2 (Robin & mig)!" (vi har svårt att förstå varandra,och när Robin kör kan han inte koncentrera sig när någon pratar. Först hörde jag inte vad han sa,sen hörde inte han vad JAG sa. Natalie blev frustrerad. haha:)

Jag lovar att försöka ta efter det jag skrivit om förr, det är riktigt underhållande  :)
Tack o hej nu ska jag jobba!


Sad times

Så var det dags för begravningen igår.. Det var riktigt vackert, och prästens tal var jättefint. Allt var fint. Det var ett sista farväl. Nu är det tid för bearbetning och att hjälpa mormor genom allt det här. Det kommer gå bra. Alla har sin sorg. Allt har sin tid.
Här kommer lite fina bilder.





Nostalgi. Valborg 2008.

Först innan vi läser, en fråga till mig själv: Vad är det i mig som fanns då, men som har gått o lagt sig på hyllan nu idag så här 2 år senare? Jag kan inte komma ihåg det... jag vill ha det tillbaka i alla fall!


Hej valborg!
Jag har aldrig förr shoppat så mycket på.... Hemköp. Jessica shoppade skor, och en outfit till kvällen. Jag shoppade på Hemköp.
-Kolla det är 5 powerking för 25!
Så köpte jag loss med en chipspåse (FULLKORN!! nyttigt ju), plastmuggar, 2 cider (kolla det är light, less calories more cider!), 5 powerking, och en Lions godis. mitt blodsocker var fruktansvärt lågt, och det berodde mestadels på att lunchen i skolan samma dag var äcklig, jag var slut efter biologilabben (Lisa lyste med ficklampa i mina ögon så jag såg stjärnor :p) och en jäkla rolig vecka hade inträffat på samma härliga dag. mums va gott med godis =)
De har finfina toaletter på Lindens nedre plan, haha^^  hinner man inte hem innan festen,såå..
dock så strulade dörrarna på 2 toaletter för oss, de öppnades inte, så 10 kr gick åt skogen innan han som jobbar i skrädderiet öppnade åt oss.

Så omkring 4 satte kvällen igång.
-Baguette & kvällens första alkoholhaltiga dryck på Världens Bar.
-vi tog spånken till Q vid smhi. -va mycket folk! ska alla på Q? -vi ska till klocket, emelie...!  
Så sa vi hej & hejdå till Lisa, som tvingades arbeta på Q hela kvällen,
surt fiasko med kalla vindar, och var är folket?
-snabba som rosa kycklingar gav jag&Lisa presenterna till Jessica.
ett par vita flipflops, ett supersött rött linne, och en Norrlands Guld. 3.5%
nära systembolaget. men inte rikktigt SÅ nära. Grattis!! :D
-vi tog spånken tillbaka till stan. -va fort han kör! -det känns som en berg&dalbana.
-Fest hos Sannas kusin.
-går ni på Eber? känner ni -----? hon har jag varit tillsammans med. -vad var det som du tände på hos henne då? (om man är normal frågar man kanske varför det tog slut. inte hur det började. men nu är det så att jag känner henne, och kan ana ugglorna som var i mossen då det tog slut. och jag var därför mer nyfiken på hur det började!)
vi stekte korven (som egentligen skulle grillas på Q) & även marsmallows blev stekta.
dock inte uppätna, istället fastnade de på kläder &bord.
Med stapplande, halvfulla steg vandrade vi till söder tull för att ta bussen till Smedby . Allsång i bussen. Knock knock on heavens door!
-var är du? -jag är i gräset. -wow vilken majbrasa! så mycket folk!
-Fest hos Gustav.
"Någon" tog sig en simtur i det tomma badkaret.
-Taxi till Palace!
Gratis inträde. som alla andra i norrköping. hawaii-halsband, rabatt på Corona.
Det var riktigt kuligt på Palace, bästa folket =)
Men inte bästa vakterna. kul jobb, de kan visst kasta ut folk hur som helst. utan anledning.
Så efter att ha skrattat sönder sig på toaletten, efter 3 corona, efter kast med liten mobil,
slutade kvällens karatefylla med en halvt gående halvt ramlande promenad med gabbe till Max för ett maxmål
-jag ska inte ha nåt. -DU SKA ha maxmål! ett maxmål till henne.
fick vi (jhag gabbe damir igor) skjuts av snällaste Erik hem.=)
-den här låten känner jag igen! den är bra! hur går den?

var det bara jag som ramlade omkring i bilen eller körde erik konstigt?
bilbälte undrar man ibland, om det kanske ska vara bra att komma ihåg.
så kom jag hem halv 5. fåglarna kvittrade utanför mitt fönster, och jag öppnade det.
när jag efter en halvtimma märkte att jag inte kunde sova,
for tanken till fåglarna utanför. Jag stängde fönstret.
men det är konstigt, att fönstret var öppet när jag vaknade 4 timmar senare?

Så idag ska det inte hända så mycket. Jag är fortfarande lite småberusad, men det är så det ska vara =)
Jag har blivit inbjuden på middag hos Jessica,så ska vänta på ett samtal innan jag pallrar mig iväg mot bussen.
Hoppas alla hade en finfin valborg, för det hade jag!!
PUSS & en massa kärlek! <3

M

Man måste dö några gånger innan man kan leva!

För kärlekens skull



Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi
Mm..
Så länge vi andas.
Ute till havs styr en fiskebåt.
Längs en fri horisont.
Den gungar så tryggt in mot hamn
som jag i din famn.
Mm..
Så länge vi älskar.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.

Högt på ett berg står en katedral,
och pekar upp mot skyn.
Men det är för himlen i dig,
och jorden i mig
Mm..
Vi älskar varandra.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.

Mmmm...

Lyser som guld, för kärlekens skull
Lyser på oss, för kärlekens skull

just like every night has its dawn

Jag har haft lite mycket att göra i helgen efter i fredags, så har inte haft varken lust eller tid att blogga o lägga upp bilderna från i fredags, men nu Mary nu får du äntligen se hur kul vi hade i fredags!









---->

'
Ja, sen gick vi till krogen. Fullt ös på Hugos, men dansade vi verkligen så mycket som vi sa att vi skulle?


They try to change me but they realise they can't

And every tomorrow is a day I never planned...

Men diag är planerad! Pratade nyss med Marie, och vi ska gå påbio ikväll! Ska bli dö mysigt,det varlänge sedan jag varpå bio med en kompis. Så vi ska se den här filmen:

The ultimate Facebook film haha:) Jag tycker det låter lite töntigt att de gjort en film om Facebook, men vi får se den kanske är riktigt bra :)




RSS 2.0