Hänt förra veckan

Förra veckan var jag o Marie på Gröna Lund, åh som vi hade väntat! Vi hade pratat hela sommaren om att åka dit, men eftersom att det var så fruktansvärt hett en större del av sommaren bestämde vi oss för att vänta med äventyret tills det blev lite svalare ute. Typ som nu., Fast ingen av oss hade en minsta aning om att vi skulle frysa ihjäl under kvällen, o att man faktiskt längtade efter sommarvärmen istället när vi sprang runt som små barn på Grönan... :)
Men kylan fick oss inte gå omkring med sura miner inte, eftersom att det började närma sig slutet på säsongen var det inte så mycket folk som det annars kan tänkas vara, skolan har börjat o det var en vanlig jobbardag. Tur för oss, det var max 5 minuters kö till varje attraktion! Vi åkte verkligen allt som fanns där, förutom de allra barnsligaste för de hade vi inte tid för. Vi provade på den nya Insane 2 gånger, rena mardrömmen, men jag skrattade i alla fall. Vi åkte Fritt fall & Tilt, och jag svär på gud att jag aldrig sätter mig i Tilt en gång till. Vi åkte Maries favorit, den som jag en gång för lääääääääääääänge sedan spytt efter att ha åkt, men som nu blev även min favorit, Pop Express :) Lovar att vi åkte den säkert 10 gånger, var av säkert 5 på rad. Vi provade även på Kärlekstunneln, och barnens Flygande Elefanten. Hahah så underbart roligt vi hade hela dagen :) Och självklart åkte vi den klassska berg & dalbanan några gånger, och vilda musen. Galet roligt! Så allt som allt, en thaibuffé, en shoppingrunda, ett Grönan besök, 3 cheeseburgare & en lättmjölk senare satt vi på bussen hemåt till gamla goa Norrköping igen. Vi höll tummarna hela vägen för att få slippa hamna i vägen för någon lastbilskrock, som vi fått stå i en timmas kö på vägen till Stockholm samma morgon. Det hade varit 2 långtradare som krockat på E4an på morgonen, o all trafik fick ledas om ut på småvägar vid Moraborg eller va det hette. Ush va tråkigt vi hade! Och som man kanske kan förstå, blev inte köerna kortare bara för att trafiken leddes av på småvägar, nej nej det var ännu mer kö på de vägarna! Så vi kom en timma för sent till Stockholm, vilket betydde en timma mindre shopping, och en timma mindre på stan. Men det hindrade oss inte från att komma i tid till att Grönan öppnade! Kl 15.00 var vi där. Prick i tid.
Nu lite bilder från dagen:
Och sist men inte minst,,..... Så köpte vi ett litet minne. En liten nyckelring så vi kan se tillbaka & veta att vi hade busigt kul den dagen!! :D


Keeper or not a keeper?

Efter att Lisa & jag hade simmat imorse, gick jag till Modeklipparna och fick mitt hår klippt. Kort blev det!
Men nu är det bye bye till de slitna topparna, typ 4 5 cm åkte av. Puh!
Innan jag drog mig hemåt för lite lunch o ta det lugnt-tid, hittade jag ett par dösnygga höstskor på Vagabond, och rengöringsprodukter från Lumene. Men frågan är.... keeper or not a keeper?
De är verkligen underbart sköna att gå i, och snygga, de är vad jag ville ha som höstskor,
och eftersom det är Vagabond är det inget fel på kvaliteten. Men priset ligger på 1000 kr, är det vad man måste lägga ut för ett par riktigt bra skor??


Ny profilbild

Min nya profilbild

So long time ....

Jaa, jag kan nu konstatera att min andra blogg är kass. Verkligen, varje gång jag ska ladda upp bilder från min kamera, måste jag förminska dem till typ 10% för att bloggen inte kan ladda upp bilder med ett vist format. Ska det vara så? Nej. Så jag får hålla mig till bloggen här, för den ar jag kännt mig nöjd med i flera år så då kan jag nöja mig med den i flera år till :)
Idag vaknade jag tidigt för att min älskling skulle upp o jobba. Så när han drog vid 06.45 tiden så gick jag upp. Och för övrigt, det mest självklara när jag vaknar är inte alltid (aldrig) bloggen & facebook, det är bara ett undantag idag för att jag hade fått så många uppdateringar från facebook på iPhonen.
Jobbardag idag, igen, men idag blir det inte lika långt som i helgen, inte lika jobbigt, så det kommer gå bra!
Är fortfarande väldigt nervös för hur det kommer gå med skolan, ligger för närvarande 2a reserv på Samhällets Logistik kandidatprogrammet, och 5e reserv på Arbetsterapeut programmet här i Norrköping. Det ska bli spännande o se om jag kommer in, är så taggad för att börja skolan nu! Så nu blir det en snabbcheck på studera.nu och sen ska jag se lite på Sex and the City avsnitt before I leave for work, och laga lite lunch. Va blir det idag då?

RSS 2.0