God fortsattning!

Gday mate!
Jahopp, var resa fortsatter sakta men valdigt sakert uppat. Vi har varit har i Surfers Paradise nu sedan julafton, och gillar verkligen det har stallet. Det ar som lilla Byron Bay, fast det ar en jakla massa skyskrapor har istallet. Och valdigt bra stalle for shopping. Jag trivs har.

Forst bodde vi INTE pa ett YHA som vi har gjort hela tiden, for vi fick hora att det hostelet lag ratt langt bort fran sjalva Surfers city eller vad man ska kalla det. det lag inte sarskilt centralt. Sa vi valde ett annat hostel som heter Aquarious. Vi hade rabatt pa det stallet, sa det var till en liten fordel liksom. Ratt mysigt lage, med bara 15 min gangvag till Main Beach. inte surfers beachh, men main beach. Men sjalva hostelet var inte sa frascht. Man kan kanske inte fa allt hela tiden. Det fungerade. Mycket litet kok, och 2 toaletter och 3 duschar. Och sangarna var sa harda och jag hade ont i ryggen varje dag. Och ont i nacken. :(
Men i ovrigt var det verkligen (kanske inte?) vart pengarna. Vi fick i alla fall gratis hostelbuss till centrum varje dag..

Pa julafton, nar vi kom, handlade vi massa mat och tog det lugnt. Forsokte umgas med folket som bodde dar, men det var till skillnad fran alla andra hostel valdigt trakig och seg stamning.. Jag antar att man blir lite skeptisk till allt nar man har stannat pa sadana perfekta stallen som Byron bay och yamba..
pa juldagen, dagen vi firade jul, borjade vi med att ta pa oss tomteluvorna som vi hade kopt och kokade havregrynsgrot och at russinbrod. Sedan gick vi till stranden och tog foton pa oss i bikini och med tomteluvor. och sa gav vi varandra julklappar :) jag hade visst varit snallare an jag trodde i ar :) Jag fick ett par svart/silver orhangen av Jessica, riktigt fina. Och sa fick jag ett par svarta discokulor-orhangen och body lotion som luktade avokado och oliver av Lisa. TACK!
Senare pa kvallen tog vi och kopte en box goon, och drack lite och umgicks med folket pa hostelet. Men jag var trott sa jag gick till sangs runt 12.. Men det var en annorlunda och trevlig kvall! Inte alls lika mycket julstamning dar som hemma i Sverige, men jag lar nog inte va med om en varm jul sa manga ganger till :)

De andra dagarna innan nyar har vi gatt pa mellandagsrean, och planerat infor nyar. Det har mest regnat och varit daligt vader sa det har inte blivit nagot beach vader precis.

I mandags nar vi var i stan, kom nagra personer fram till oss, de var fran ett festfixar stalle som heter Plan B, och de fragade om vi hade nagra planer for nyar och dagarna innan. Det hade vi inte, sa vi kopte biljett for sa kallat pub crawl 4 kvallar i rad inklusive nyarsafton. Pub Crawl ingick gratis drink pa varje stalle vi gick till, fritt intrade till alla krogar i Surfers, alla kvallar, och pizza slice till alla. ett riktigt bra deal faktiskt. Vi var ute mandag, tisdag och nyar. Jag har aldrig nagonsin haft sa kl forut ute pa krogen, och sa mycket bra folk vi traffade :) helt underbart kul.

I onsdags, bakfulla och glada som vi var, lamnade vi hostelet for en lagenhet vi delar med en ny kompis till den 3 januari. En lagenhet mitt i Surfers! :) How awsome is that?? han som vi delar lagenheten med heter Dan och ar typ 28 ar gammal. Han ar harifran och erbjod oss att sttanna i lagenheten han hyrt over nyar. Vi har kannt honom ett tag nu, sa oroa dig inte nu mamma vi litar pa honom.

Sa nyaret borjade med en rejal dusch, pannkaks frukost och en sista runda pa stann for att hitta lappglans (ni som kanner mig val vet att jag anvander massa lappglans har typ 10 stycken med mig bara hit) och en ny kram till min tatuering.  Sedan kom vi tillbaka till lagenheten och borjade fixa med lunchen / nyarsmiddagen, och sminkning och fixa haret som i ovrigt tog typ 2 timmar. hahahaha :)
Runt 3 borjade vi korka upp forsta mousserande vin flaskan, och ata maten. Vi kopte kangru kott, men det var inte sarskilt gott. tur nog att vi hade vanligt biff kott ocksa. Och potatis i ugnen, och foratten var stora rakor och salad och vitloksbrod. mums :) ar det nyar sa ar det. 
Till eftterratt blev det jordgubbar.

Kl 5 var vi tvugna att ga till puben dar allting borjade varje kvall. Motesplatsen. 
Sa gick vi till 4 olika pubar, sedan kl 12 blev det fyverkerier pa stranden. Det var riktigt fint :)
Basta nyaret nagonsin. Well, forutom att min alskling inte var med mig sa nagon nyarskyss blev det ju inte...
Saknar min alskling! <3

Japp, bilder kommer snart till facebook fran julen och nyaret. Sa stay updated!
Massa pussar och kramar <3 

RSS 2.0