Höst.

Nu är det höst. Löven blir sådär härligt gula och orange, och när solen skiner upp träden blir allt så mycket mysigare än sommarens grönska. Man kan klä sig varmt, och ändå fryser man. Så otroligt härligt.. hösten gör även så att man tänker tillbaka på sommaren, var det så länge sedan? Det känns som att sommaren bara svängde förbi och sa hej, och så kom hösten för att stanna ett jäkla bra tag.
Men man minns alltid de där mysiga sommarkvällarna, då det var som varmast, man träffade sina älskade vänner och tog ett kvällsdopp eller gick ut och festade och bara njöt.

Nu på höstkanten finns så många andra saker som är mysiga och bara självklara.
Jag tänker först och främst på mina älskade vänner och pojkvännen, hur mycket jag bryr mig om dem och hur glad jag är i deras sällskap. Man behöver inte hitta på så mycket, för jag menar vad finns det att göra i Norrköping när det inte är sommar?, nä jag tycker det är supermysigt att sätta sig på nåt trevligt cafe och ta en kaffe, och snacka ut om allt.
Det är många som går i skolan nu, och vi som inte gör det jobbar så mycket, så när jag får tid för vännerna är det nummer ett på prioriteringslistan att snacka. Höra hur var och en mår, och så... =)
Det är även jäkligt mysigt att bara stanna hemma en ledig dag, med den man älskar, (och jag älskar dig Gabbe )
hålla om varandra och se på film.. äta gott och värma varandra.
Eller om man är själv, svepa en filt omkring sig, dra på raggarsockorna och inte bry sig om hur man är klädd.
Oh vad hösten kan va mysig ibland =)

Javisst hösten har även ett otäckt sätt att göra en besatt av shopping, mer än någonsin. Dessa ursnygga jeans som har kommit in överallt, jag bara måste leta efter de rättta. Stickade koftor, och främst av allt, stövlarna. Mums!
Nästa lön kan jag lova att jag ska shoppa som en gris. Ooooh ja. 

 
Men något som hör till hösten, är ju att alla blir sjuka. Samtidigt. Och det är inget vanligt "jag är sjuk i 2-3 dagar", nej nej, det går ALDRIG över! Det är jättemånga på jobbet som är sjuka just nu, sedan 2 veckor tillbaka, och jag som alltid trott att mitt immunförsvar klarar av att inte bli smittade när det är sådär...jag hade visst fel.
Det började förra veckan när jag blev ledig, efter att ha jobbat  en hel helg, tors-sön( liksom jobba, äta, sova, jobba, äta, sova..) märkte att jag var förkyld.. Ja det gick ju över rätt snabbt. Som förväntat.
Men i tisdags, första lediga dagen efter ännu en hel veckas arbete, kände jag att jag hade ont i halsen och att jag hade fått en extrem hosta. Dum som jag var ignorerade jag det, och drog till gymet för att träna. Dagen efter var ett rent helvete. Jag kunde knappast prata på morgonen.
Och jag har dåligt samvete över resten av veckan fram till idag, då jag egentligen borde ha stannat hemma och vilat tills jag blivit frisk. Jag valde istället att träffa några vänner, och pojkvännen. Som också var sjuk.
Jag jobbade dessutom 9 timmar i går också, med dåligt samvete för 2 dagars sjukanmälan och kände att jag behövde ställa upp för laget, när typ 4 personer var sjukanmälda för dagen. Om jag har dåligt samvete över det också?
Nej inte för pengarnas skull, men jag tvivlar på att jag kan jobba imorgon om det fortsätter såhär.-
Så .. Idag, söndag, är jag ..RIKTIGT SJUK. Det känns ända ner i lungorna, och jag kan säga som så att det är som ett löparpass att bara gå upp för trapporna hemma.

Så sedan i onsdags har jag levt på hostmedicin, halstabletter, te med honung i mängder, och kärlek..
Det är inte bättre. Attans..

Jag vill träna! Jag vill jobba! Jag vill kunna sova om nätterna! Jag vill bli frisk!  =(

Kommentarer
Postat av: Lisa

det är helt underbart, men här bprta är det nästan redan för kallt, kom aldrig något mellanting, och så regnar det hejslöst hela tiden :) men annars är det helt lovley. synd att du är så förkyld, krya på dig !

2008-10-13 @ 10:43:07
URL: http://lajja.blogg.se/
Postat av: Lisen

2008-10-15 @ 14:30:25
URL: http://lisautanf.blogg.se/
Postat av: Lisen

Härligt med höst ja, men visst äre tråkigt när man får en sådan jobbig förkyldning som bestämt sig för att stanna, har träffat på många sådana i mina dagar. Söt liten animering du hade där! Mirandanallar är så söta! har redan 3 st hemma^^.

Ne nu ska jag ta mig lite te och bli frisk. Krya på dig sötnos! Ring mig. Pusss

2008-10-15 @ 14:32:44
URL: http://lisautanf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0