Patience

People come and go.. Jag hatar att saga hej da. Och nu har bade james och Rafi lamnat oss. Det kanns ratt tomt, eftersom att vi har umgatts med dem i flera veckor nu. men vi kommer traffa varandra igen det vet vi :)
yamba ar finfint, i forrgar surfade vi pa en strand som heter Turners. Det var verkligen kul :)
Och sa var vi pa en tur som heter Shanes tour. Det kostade 10 dollar, typ 65 kr, och da ingick resa med hostelbussen, hoppa fran hoga klippor ner i en sjo, se Yambas mest guld vart stallen, mata pelikaner, mata pirajor, och ga langs de finaste stranderna och klipporna jag nagonsin sett. Det var en helt underbar resa och tog endast 3 timmar.



Idag ar en regnig dag  i Yamba.. och det ar mysigt, for varmen steker oss till dods snart..
Det blev liksom en avslappnad stamning pa hela hostelet, redan imorse efter att vi sa hej da till James sa satt vi alla och kollade pa film. Det var himla mysigt :)
Men efter ett tag kande jag att jag ville gora nagot. Sa jag tog en timmas promenad ute i sporegnet. Det var riktigt mysigt det ocksa, tills jag kom pa att mobilen jag hade i jackfickan kanske inte var lika glad som jag. hahahah. sa jag sprang tillbaka till hostelet och tog en varm dusch. Sedean blev det tonfisk wraps och vita bonor i tomatsas tilll lunch.

Har kommer en bild fran kangrusarna pa golfbanan intill hostelet. Igar vid skymning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0