the sun shines red in Byron Bay

Hej alla!

Planen var att efter Coolangatta skulle vi upp till Surfers Paradise, och sedan Brisbane. Men vi har bestamt att skjuta lite pa den planen, och vande tillbaka till Byron Bay. vacker plats, eller man kanske ska beskriva den som en avslappnad plats dar alla tar dagen som den kommer. Har finns inte sa mycket att gora, darfor kan det vara skont att vakna upp och inte ha nagot bestamt. Kalla oss inte lata for det, vi njuter av att bara vara har. Anledningen att vi kom tillbaka var for Rafi och James. De killarna har vi kommit mycket nara, och de ar verkligen underbara. De har stannat har typ 8 manader, jobbar och har sig. Men pa sondag ska vi alla dra har ifran, till ett stallt narmare Sydney som heter Yamba. Det sags vara ett superbra surfar stalle. :)

Vi skulle bara stanna 1 natt, och den natten var i lordags, men nu ar det torsdag och vi ar bokade till sondag. sa det kan ga.. det ar riktigt mysigt :) Vi har blivit riktiga rediga kockar ocksa, ska ni veta, och jessica och lisa fick lara sig gora havregrynsgrot imorse. Tills nu har vi kort pa yoghurt och musli, men nu har vi insett att vi inte orkar ga till affaren varannan dag for att kopa bade mat och frukost, sa vi kopte havregryn som borde racka en vecka eller 3. Dessutom ar det ju mattande. Mumma!

yes, what more can I say,.. Jag alskar dig Matte <3 Du ar och kommer alltid vara mitt allt. Jag kan inte leva utan dig. Du gor mitt liv vart att leva. Jag alskar dig! Pussar och kramar och annu mer pussar.

kolla in bilderna pa www.facebook.com 

Take care mates! <3 PS. fyren i filmen Hitta Nemo ar fyren vi har har i Byron Bay. Det sa en tjej som heter Amanda som ar fran Sverige som vi har blivit bra kompis med. Spana efter den nasta gang, och tank att "dar har Emelie varit. flera ganger" vi brukar ga promenader upp till The Lighthouse. varsta uppforsbacken, och sa gar man igenom en exotisk skog. Massa trappsteg ocksa. En gang sag vi en svart odla med gula prickar. DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0