First week in Aussie

Vi landade antligen, till en fantastisk kvall i Sydney.
Trotta och hungriga och helt upp och ner i magen och i huvudet efter att ha rest framat i tiden, motte vi upp var man som tog oss till Sydney Central YHA i en minibuss. Svenskarna (vi och 1 till) och norsken akte i en buss, och tyskarna i en annan. Pretty funny.
Hostelet var nastan lika fint som ett hotell, till och med duschen och badrummet var utan tvekan frascht.
Vi spenderade 5 natter pa samma hostel, och hann besoka stallen som Opera huset, Darling Harbour, och Bondi Beach. Dagen vi kom till beachen var som att kliva in i en drom strand. Det var sjukt fint, vit sand, surfare, mysiga cafen och helt fantastisk liten by och vi var fortfarande i Sydney! Cant belive it.
I gar checkade vi ut fran storstaden, och drog till Beach House ett stenkast fran Crolloroy beach. Jag namnde att vi tyckte mycket om YHA Central hostel, men detta ar unbelievable. Det ar en blandning av folk, men sa fort man har varit i Australien nagra dagar blir man lika. Alla ar supertrevliga, och sociala. Vi har efter bara 6 natter i Australien traffat sa enormt mkt folk sa :)

 Det gar verkligen inte att beskriva hur fint det ar har.
Idag hyrde vi bodyboards, som surfing brador fast man kan inte sta pa dem, en bra borjan infor surf camp som borjar pa mandag. Det var riktigt roligt!

Kolla aven lisas blogg, www.lisautanf.blogg.se eller  facebook!!

We miss you at home.
But we dont miss home.
puss o kram


Kommentarer
Postat av: Farmor

Vad roligt, att allting är bra!

2009-11-11 @ 15:18:28
Postat av: Lisa

aaah grymt kul för dig ! är så avundsjuk !! kram

2009-11-18 @ 09:10:37
URL: http://lajja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0